Prijzen vergelijkenGeen specifieke datum >>

Goedkoop parkeren Lelystad Airport

Goedkoop parkeren op Lelystad is op dit moment geen probleem. Parkeren op de airport zelf is op dit moment maximaal € 6,50 per dag. U kunt in dat geval bij Parkeerterrein P1. P1 biedt voor 150 auto’s parkeerplekken. U kunt betalen aan de balie van het luchthavengebouw. De verwachting is echter dat er met de schaalvergroting van Lelystad Airport dat de prijzen op termijn flink verhoogd zullen worden. De geniet er nog even van lage prijzen zolang het kan.

Gratis parkeren airport Lelystad

Op reis gaan is vaak erg duur. Daarom zijn veel reizigers er natuurlijk niet blij mee dat daar vaak ook nog eens parkeerkosten overheen komen, kosten die in de meeste gevallen erg hoog op kunnen lopen. Gelukkig heb je in de burut van Airport Lelystad verschillende mogelijkheden om de auto goedkoop of zelfs geheel gratis te parkeren.

Het is mogelijk om gratis te parkeren in de stad Lelystad, op verschillende locaties. Zo kun je de auto op bepaalde locaties gratis parkeren in de Noorderwagenstraat, en bij cultureel centrum De Kubus aan de Agorabaan. Ook kun je met een parkeerschijf parkeren in de blauwe zones. Onder deze blauwe zones vallen bijvoorbeeld Botter 13, De Meent, Waterwijzer, en Heelhoek. Op deze locaties staan met borden aangegeven hoe lang je maximaal gratis kunt parkeren, maar over het algemeen geldt dat dit de hele dag mogelijk is.

“Een mooie overzichtelijke website”

Familie Spijker

“Ik had via parkerenlelystad-airport.nl snel mijn parkeerplek gevonden”

Reini Graafsma