Prijzen vergelijkenGeen specifieke datum >>

Lelystad airport gaat Schiphol volgen

De bedoeling is dat Lelystad Airport op korte termijn snel gaat groeien. Zullen de prijzen voor parkeren op Lelystad Airport ook op gelijke hoogte komen van Schiphol.

We hebben gekeken de prijsvergelijking gedaan op airportparkingschiphol. Opvallend is dat er vele parkeeraanbieders zijn. De marktwerking heeft ervoor gezorgd dat de parkeerprijzen op Schiphol sindsdien flink zijn gedaald. Ook zijn de prijzen van Schiphol Smart Parking flink gedaald. Toch lopen de prijzen voor acht dagen parkeren op Schiphol al snel op naar rond 50 euro.

Wij verwachten dat de parkeerprijzen op Lelystad airport ook flink zullen stijgen op het moment er vele vluchten vanuit Lelystad zullen vertrekken. Ook doordat er weinig concurrentie is verwachten we dat Lelystad airport de schrijven flink zal opschroeven. Toch zullen de prijzen niet op dezelfde hoogte komen als Schiphol en zal die toch nog wel rond de 10 euro lager liggen. Wij zijn benieuwd wanneer er parkeerboeren op zullen staan om de concurrentie aan te gaan met Lelystad Airport.

“Een mooie overzichtelijke website”

Familie Spijker

“Ik had via parkerenlelystad-airport.nl snel mijn parkeerplek gevonden”

Reini Graafsma