Algemene Voorwaarden

Op deze pagina kunt u de algemene voorwaarden vinden die van toepassing zijn op uw reservering via ParkCare. Tijdens het boekingsproces worden deze voorwaarden expliciet aan de gebruiker getoond, en u kunt ze ook hier downloaden. Indien u via een derde partij heeft geboekt, zoals Mobian of ParkVia, vindt u de algemene voorwaarden van Mobian hier en die van ParkVia hier. Tijdens het boekingsproces wordt u geïnformeerd over welke voorwaarden van toepassing zijn. Let op: deze voorwaarden kunnen op elk moment worden aangepast zonder voorafgaande kennisgeving aan de gebruiker.

Gebruiksvoorwaarden

Door gebruik te maken van en de website te bezoeken, stemt de gebruiker in met de toepassing van de gebruiksvoorwaarden en disclaimer. De volledige inhoud van de webpagina is exclusief eigendom van ParkCare, als exclusieve rechthebbende. Het intellectuele eigendoms- en auteursrecht op deze website, inclusief alle subdomeinen en -merken, behoren toe aan ParkCare. Gebruikers hebben niet het recht om deze te gebruiken of te kopiëren.

Disclaimer

Hoewel de inhoud van de website met de grootste zorg wordt samengesteld, bestaat de mogelijkheid dat informatie verouderd of onjuist wordt. ParkCare is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die hierdoor wordt veroorzaakt. De prijs en beschikbaarheid worden bepaald door derden, zoals parkeeraanbieders en andere tussenpersonen met een geautomatiseerd proces. Hierdoor zijn de gegevens op de website onderhevig aan veranderingen en kunnen er fouten optreden bij het laden van de website.
ParkCare heeft geen controle over gegevens of andere informatie van externe bronnen waarnaar met hyperlinks wordt verwezen en kan deze niet controleren of aanpassen. Hyperlinks naar websites of bronnen die geen eigendom zijn van ParkCare worden uitsluitend gebruikt om de gebruiker te informeren. Daarom kan ParkCare geen verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud daarvan.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe