P1 Lelystad Airport

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar

Lelystad Airport beschikt over verschillende officiële parkeerterreinen, die bij de luchthaven horen. P1 Lelystad Airport is de belangrijkste. Dit terrein is verhard en je kunt hier betaald parkeren. Het terrein biedt plaats aan 150 auto's. Er is ook nog een P2 terrein dat aan 500 auto's plek biedt. Deze ligt echter wat verder van de luchthaven. Naast deze twee belangrijke terreinen zijn er nog een paar andere kleine terreinen waar geparkeerd kan worden. Het vinden van een parkeerplaats bij Lelystad Airport wordt bij deze aanbieder zo voordelig en eenvoudig mogelijk gemaakt.

 • Officiële parkeerplaats van het vliegveld
 • Sleutel niet afgeven

Adres
Arendweg 7, 8218 PE, Lelystad

Bewaakt parkeren:Ja

Voordelig parkeren op loopafstand

Als u op reis gaat heeft u hoogstwaarschijnlijk flink wat bagage mee. Niemand heeft zin om met de handen vol bagage grote afstanden te lopen. Daarom is P1 Lelystad Airport de ideale parkeeraanbieder. Deze Park & Walk is recht tegenover de vertrekhal, u bent er dus zo. Bovendien is het terrein geasfalteerd, waardoor u de koffers gemakkelijk naar het vliegveld kunt rollen. Een ander voordeel van de locatie is dat u geen extra tijd kwijt bent om de parkeerplek te vinden, aangezien het zich meteen tegenover het vliegveld bevindt. U hoeft dus maar één adres bij de routeplanner in te voeren. Een ideale parkeerplaats als deze zal wel erg duur zijn hoor ik u denken. Gelukkig heeft u bij Parkerenlelystad-airport.nl altijd de laagste prijsgarantie en boekt u eenvoudig de goedkoopste parkeerplaats.

Voorbereid op reis met ParkCare

U kent deze situatie vast wel. Het is de dag van vertrek en u moet bijna wegrijden naar het vliegveld. Opeens moet er nog van alles gebeuren en bent u van alles kwijt. Uiteindelijk moet u enorm racen om de vlucht nog te halen en komt u gespannen en geïrriteerd aan op de bestemming. Dit is jammer en onnodig. Als u zich goed voorbereid op de dag van vertrek en alles van te voren inpakt en klaar zet voorkomt u al een hele hoop stress. Ook het inplannen van een extra uur reistijd zorgt voor rust. Zo weet u zeker dat u op tijd bent, en wellicht kunt u zelfs nog even rustig een kopje koffie drinken voor u moet inchecken. Wij bij ParkCare hebben veel ervaring met reizigers en hun problemen. Om onze klanten met een gerust hart op reis te sturen hebben we onze belangrijkste tips voor u opgeschreven. Kijk voor een fijne reis bij onze parkeertips.

Over P1 Lelystad Airport

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe