Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken

P2 Lelystad Airport

bij Lelystad Airport -
10.0 Voortreffelijk, beoordeeld door 1 klant

Het grootste parkeerterrein bij de luchthaven Lelystad is P2 Lelystad Airport. Dit is één van de twee officiële parkeerplaatsen bij luchthaven Lelystad. Deze parkeerplaats biedt ruim 500 auto's een plekje.  U kunt hier terecht voor zowel lange of korte parkeerperiodes. Reizigers die hier parkeren zullen wat verder moet lopen dan vanaf P1. Toch is het nog steeds maar een klein stukje, en zeker op loopafstand van de luchthaven. Een leuk feitje over deze parkeerplaats is dat het zich recht tegenover het alom bekende Nationaal Luchtvaartthemapark Aviodrome bevindt. Dit maakt het makkelijk te vinden.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 7 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Pelikaanweg 50, 8218 PG, Lelystad

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 10.0!

 • Officiële parkeerplaats van het vliegveld
 • Beveiligingscamera's

Veilig en betrouwbaar bij ParkCare

Of het nou voor een lange of korte periode is, het achterlaten van uw auto is altijd lastig. De auto is immers een van uw meest belangrijkste bezittingen. Bij parkerenlelystad-airport.nl begrijpen wij uw zorgen volledig, daarom werken wij alleen met de beste en betrouwbare aanbieders. Deze worden altijd door ons gecheckt. De parkeerterreinen die wij aanbieden, zo ook P2 Lelystad Airport, maken gebruik van goede veiligheidsmaatregelen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw auto in goede handen is. Ondanks de goede veiligheidsmaatregelingen van de aanbieder zijn er ook dingen die u zelf kunt regelen omtrent de veiligheid van uw auto. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er geen waardevolle spullen in de auto liggen. Kijk hier voor meer handige tips rondom het parkeren.

Centraal en kleinschalig vliegen

Lelystad Airport is een fijne optie voor alle mensen die houden van een kleinschalig vliegveld maar niet te ver willen rijden. Door de relatief centrale ligging van Lelystad binnen Nederland is het voor veel mensen dichtbij. Bovendien biedt het een prettig kleinschalig alternatief op de enorme luchthaven Schiphol. Deze kleinschaligheid en rust zult u ook ervaren bij het parkeren. Lelystad Airport kent twee parkeerterreinen waarvan P2 Lelystad Airport met 500 plekken de grootste is. Dit aantal parkeerplaatsen dekt zeker het aantal bezoekers waardoor u gegarandeerd bent van een parkeerplaats. Toch is het wel verstandig om op tijd te boeken. Zo weet u zeker dat u het voordeligste plekje krijgt, en het zorgt voor rust als alles op tijd geregeld is.

Beoordelingen P2 Lelystad Airport Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

10.0
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 10.0
Prijs/kwaliteit 10.0
Klantenservice 10.0
Totaal 10.0
Merel P nl 10

Fijne parkeerplaats bij het lucthvaartmuseum en airport gemakkelijk te bereiken.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe