PARKERENLELYSTAD-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren

#
Bieden alle parkeeraanbieders een overdekte parkeerplaats?

Nee dit is niet het geval. Elke parkeeraanbieder heeft zijn eigen voorwaarden en voorzieningen. Deze eigenschappen staan altijd duidelijk per aanbieder aangegeven op de site. Er zijn aanbieders die dit wel hebben, en er zijn aanbieders die alleen open parkeerplaatsen hebben. Sommige aanbieders beschikken over zowel overdekte als niet overdekte plekken. In dit geval kunt u tijdens het reserveren kiezen welke u liever hebt.

#
Uit welke parkeervormen kan ik kiezen?

Bij ons kunt u kiezen uit vier verschillende parkeervormen, zo zit er altijd wel een geschikte voor u tussen. De keuzes zijn Valet parkeren, Shuttle parkeren, Park & Walk en tenslotte Park, Sleep & Fly. Elke parkeeroptie heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Wilt u meer uitleg over de parkeervormen? Kijk dan bij informatie over parkeervormen

#
Wat moet ik doen als ik vertraging heb?

In het geval van vertraging moet u contact opnemen met de parkeeraanbieder om de nieuwe aankomsttijd te melden. De contactgegevens om hen te bereiken vindt u in de reserveringsbevestiging.

#
Mijn vlucht is vertraagd, wat nu?

Indien uw vlucht vertraagd is zal ook uw aankomst / vertrektijd veranderen. Het is belangrijk dat u deze wijziging doorgeeft bij de parkeeraanbieder. Geef bij contact ook altijd de nieuwe verwachte tijd op zodat zij hier rekening mee kunnen houden. De gegevens om de parkeeraanbieder te kunnen bereiken vindt u in de reserveringsbevestiging. Het is daarom ook erg belangrijk dat u de reserveringsbevestiging goed bewaard en bij de hand heeft.

#
Wat is de reistijd vanaf de parkeerlocatie naar het vliegveld?

Als u gebruikt maakt van Valet parking rijdt u direct naar het vliegveld en hoeft u niet zelf naar de parkeerlocatie te rijden. Bij andere parkeervormen moet u wel eerst zelf naar de parkeerlocatie. Het is compleet afhankelijk van de aanbieder hoe ver de parking verwijdert is van het vliegveld. Reken over het algemeen op ongeveer een halfuur, en kijk voor specifiekere informatie per parkeeraanbieder wat er aangegeven wordt.

#
Zijn er ook parkeeropties die geschikt zijn voor mindervaliden?

Jazeker. De beste en makkelijkste optie is Valet parking. Hiermee hoeft u immers alleen naar het vliegveld te rijden en zo staat u meteen in de vertrekhal. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de Shuttle service mits uw rolstoel ingeklapt kan worden. Een andere goede mogelijkheid voor mindervaliden is een parkeerlocatie op loopafstand van het vliegveld. U hoeft in dit geval, net als bij Valet, geen rekening te houden met een extra vervoersmiddel of grote afstanden.

#
Waar moet ik eventuele schade melden?

De parkeeraanbieders die u bij ons kunt vinden staan allemaal bekend om hun zorgvuldigheid. Zij zullen dan ook erg voorzichtig met uw auto omgaan. Helaas is het onvermijdelijk dat er een keer schade is. In dit geval kunt u het beste foto's maken van de schade en deze naar ons sturen. Het is ook slim om voor het afgeven van de auto foto's te maken zo dat u duidelijk kunt laten zien wat er mis is. Wij zullen dan voor u contact opnemen met de parkeeraanbieder.

#
Is het mogelijk om met een rolstoel gebruik te maken van de shuttle service?

Indien u een inklapbare rolstoel heeft is het mogelijk om gebruik te maken van de shuttle bus service. Mocht dit bij u niet het geval zijn adviseren wij om gebruik te maken van Valet Parking of Park & Walk. Voor informatie over de verschillende parkeervormen klik dan hier

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe