PARKERENLELYSTAD-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Hoe herkent de service medewerker mij en mijn auto?

Bij het boeken van een reservering vult u het kentekennummer van uw auto in, zo is het bij de parkeermedewerker bekend. Op deze manier kan hij van de buitenkant van uw auto al zien of hij de juiste voor zich heeft en naar u toe lopen. Afgezien van deze informatie wordt er altijd op een vaste plek afgesproken om verwarring te voorkomen. Op de heenweg is dit vaak bij de vertrekhal en op de terugweg bij de aankomsthal.

#
Hoe kan ik de parkeermedewerker herkennen?

De parkeermedewerker zal waarschijnlijk naar u toe komen. Hij heeft immers uw kentekennummer waardoor u herkenbaar voor hem bent. Wat hem herkenbaar maakt voor u is dat hij een bedrijfshesje zal dragen met het logo van de aanbieder er op.

#
Moet ik nog contact opnemen met de parkeeraanbieder als ik er bijna ben?

Ja, van u wordt verwacht dat u een halfuur of twintig minuten voordat u bij het vliegveld aankomt de parkeeraanbieder belt. Zo weten zij precies wanneer u aankomt en kunnen ze klaar staan. De contactgegevens van de aanbieder vindt u in de bevestigingsmail of in uw account op de site.

#
Moet je bij shuttle parkeren altijd je sleutel afgeven?

Nee, niet altijd. Het is afhankelijk van de aanbieder of u uw sleutel mag houden of niet. Sommige parkeeraanbieders willen zo efficiƫnt mogelijk gebruik maken van hun terrein en vragen daarom uw autosleutel. Bij de verschillende aanbieders wordt op onze site aangegeven of u uw sleutel mag houden. Mocht de aanbieder wel uw sleutel vragen, hoeft u zich geen zorgen te maken. De sleutels worden altijd zorgvuldig in een kluis bewaard.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe