Worden de kosten die ik zie bij het boeken alles wat ik moet betalen, of zijn er mogelijke extra kosten?

ParkCare biedt een platform waar parkeeraanbieders hun diensten kunnen aanbieden. De prijs op de factuur omvat de kosten die de parkeeraanbieder in rekening brengt voor de geleverde dienst, inclusief een commissie voor het platform en belastingen. Deze prijs vertegenwoordigt de totale kosten voor de geboekte dienst, zonder verdere onverwachte uitgaven. Echter, in bepaalde situaties kan de parkeeraanbieder extra toeslagen toepassen, zoals:
  • Een toeslag voor avond- of nachturen
  • Extra kosten voor voertuigen die te groot zijn
  • Toeslagen voor extra passagiers of grote bagage in de shuttlebus
Deze extra kosten komen voort uit specifieke omstandigheden die extra werk met zich meebrengen voor de parkeeraanbieder. Ze worden rechtstreeks door de parkeeraanbieder in rekening gebracht, zonder dat het platform een commissie ontvangt. Daarom dienen deze extra kosten meestal ter plaatse te worden betaald. Een andere mogelijke reden voor extra kosten is de luchthavenbelasting die door de desbetreffende luchthaven wordt geheven. Deze toeslag is gebaseerd op de regels van de luchthaven en valt buiten de controle van zowel ons platform als de parkeeraanbieder.

Om te achterhalen of de parkeeraanbieder of de luchthaven extra kosten in rekening brengt, kunt u de 'Extra informatie' bekijken bij het door u gekozen aanbod. Daar vindt u een overzicht van alle mogelijke extra kosten en de bijbehorende voorwaarden. 

Direct uw boeking wijzigen en bekijken
Terug naar overzicht Alles in categorie Betalen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe